بازی Code Vein یک بازی انیمه استایل نقش آفریی (RPG) است که با الگو از گیم پلی سری بازی Dark Souls ساخته شده و به تازگی عرضه شده است. بازی توسط موتور قدرتمند Unreal Engine 4 ساخته شده و ما (تیم فنی وبسایت DSOGaming) تصمیم گرفتهایم تا آنالیز فنی بازی Code Vein را برای شما قرار دهیم.
برای این آنالیز فنی، از یک پردازنده Intel i9 9900K به همراه ۱۶ گیگابایت حافظهی رم DDR 4 با فرکانس ۳۶۰۰Mhz، کارت گرافیکهای AMD’s Radeon RX580 و RX Vega 64، NVIDIA’s RTX 2080Ti, GTX980Ti و GTX690 استفاده شده است. ما همچنین از آخرین نسخه ویندوز ۱۰ و درایورهای کارت گرافیک GeForce driver 436.30 و Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.9.2 استفاده کردیم. متاسفانه انویدیا قابلیت SLI را برای این بازی فعال نکرده و به همین دلیل، عملکرد دو کارت گرافیک GTX690 و GTX 680 در این بازی شبیه به هم بود.

آنالیز فنی بازی Code Vein
Bandai Namco تعداد بسیار زیادی از تنظیمات گرافیکی را برای بازیکنان در نظر گرفته که شامل Anti-aliasing, Post-processing, Shadows, Textures و Effects میشود. همچنین تنظیماتی برای Draw Distance, SSAO, Motion Blur, VSync, Film Grain, Materials و Depth of Field وجود دارد و شما میتوانید این مقادیر را به دلخواه تغییر دهید.

آنالیز فنی بازی Code Vein
برای اینکه متوجه شویم، این بازی برروی پردازندههای مختلف چه عملکردی دارد، از یک پردازنده دو هستهای، چهار هستهای و سپس شش هستهای استفاده کردیم تا عملکرد بازی برروی پردازندههای مختلف را اندازه گیری کنیم. اما متاسفانه، Code Vein نیز همانند بسیاری از بازیهای امروزی، از مشکلات عجیبی در بحث استفاده از سی پیو رنج میبرد. از جمله این مشکلات این است که بازی از استفاده از هستههای دیگر پردازنده وحشت دارد و در حالی که شما یک پردازنده شش هستهای یا چهار هستهای را در اختیار بازی قرار دادهاید، بازی تنها از بخش بسیار کمی از این مقدار استفاده کرده و این مورد مشکلات زیادی را هنگام استفاده از پردازندههای چهار هستهای قدیمی به عمل آورده است.
اما خبر خوب برای طرفداران این بازی که PC قدیمی دارند، این است که بازی برای رسیدن میزان سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه، به یک پردازنده مدرن بسیار قوی نیاز ندارد و ما با استفاده از یک پردازنده Dual Core توانستیم در بالاترین تنظیمات ممکن ۱۱۸ فریم دریافت نماییم. همچنین بازی را با استفاده از سی پیو Intel i7 4930K نیز تست کردیم و جدا از مشکلاتی که بالاتر برای شما ذکر نمودیم،بازی به خوبی برروی این پردازنده نیز جواب میدهد و در بهترین حالت توانستیم،۶۰ فریم و بالاتر را دریافت کنیم.

آنالیز فنی بازی Code Vein
خبر خوب بعدی این است که Code Vein به یک کارت گرافیک قدرتمند و غول نیاز ندارد و در بسیاری از کارت گرافیکهایی که مورد استفاده قرار دادیم، در رزولوشن ۱۰۸۰p و بالاترین تنظیمات ممکن قادر بودیم تا فریم ریت خوبی را دریافت کنیم. حتی کارت گرافیک AMD Radeon RX580 ما نیز قادر بود تا بازی را با فریم ریت ۸۰ اجرا نماید.

آنالیز فنی بازی Code Vein
در رزولوشن ۲۵۶۰×۱۴۴۰ نیز هر چهار کارت گرافیک مورد استفاده ما قادر بودند تا ۶۰ فریم را از بازی دریافت کنند. در حالی که کارت گرافیک AMD Radeon RX Vega 64 در رزولوشن ۴K تا نزدیکی دریافت ۶۰ فریم رفت، کارت NVIDIA RTX2080Ti قادر بود تا بازی را در تمامی تنظیمات مشکل از جمله ۴K در بهترین حالت اجرا نماید.
اگر بخواهیم بازی را از بحث گرافیک بصری بررسی کنیم، Code Vein همانند سایر بازیهایی که از Unreal Engine 4 استفاده کردهاند، همان گرافیک بصری همیشگی را آورده است و مورد خاصی را از لحاظ بصری به نمایش نمیگذارد. تعداد بسیار زیادی افکتهای ویژه در بازی حضور دارند، اما بازی در بسیاری از مواقع از ضعف در کیفیت تکسچرها رنج میبرد. در هر صورت، Code Vein یک بازی انیمه محور است و نباید انتظار گرافیک بصری همانند عناوینی نظیر Sekiro: Shadows Die Twice را داشته باشیم. بازی از لحاظ هنری بسیار زیبا و دلنشین کار شده و همین برای یک بازی انیمه محور کافی است.

آنالیز فنی بازی Code Vein
در آخر، Code Vein به طور کلی یکی از بهینه ترین بازیهایی است که در این نسل برای PC منتشر شده است و بسیاری از بازیکنان قادر خواهند بود تا این بازی را برروی پلتفرم مورد علاقهشان تجربه نمایند. گرچه بازی در بحث گرافیک بصری انقلابی عمل نمیکند، اما از بحث هنری بسیار جذاب به نظر میرسد. همچنین هیچگونه مشکلات فنی در هنگام استفاده از موس و کیبورد مشاهده نشد و دوربین بازی نیز به خوبی عمل میکند. امیدوارم که از تجربهی بازی لذت ببرید..
شما میتوانید آنالیز فنی سایر بازیهای روز را در وبسایت پی سی اسپات مشاهده نمایید.
منبع: PCSpot