به گزارش پی سی اسپات، در اکتبر سال ۲۰۱۸ بود که ما از معرفی شدن عنوانی با تم فضایی و سبک sci-fi (علمی-تخیلی) با نام Observation خبر دادیم. اما در حالی که Devolver Digital صفحهی مخصوص این بازی را در استیم داشت، اما اشتباهی که Deep Silver سر بازی Metro Exodus انجام داد را تکرار نکرد و پیشخرید بازی غیر فعال بود. به همین سبب، این شرکت به تازگی با خیال راحت صفحهی استیم این بازی را حذف کرده است و این بازی نیز به لیست طویل عناوین انحصاری فروشگاه Epic اضافه خواهد شد.
بازی Observation بازیکنان را در نقش یک فضانورد قرار میدهد که به بیرون از جو زمین سفر کرده تا فضانوردی با نام دکتر اما فیشر (Emma Fisher) و ساکنین سفینهاش را پیدا کند. سفینهای با نام Observation که طی یک اتفاق عجیب، غیب شده است. بازیکنان در نقش یک هوش مصنوعی با نام S.A.M، با استفاده از تجهیزاتی پیشرفته به دنبال دکتر فیشر و اعضای تیمش خواهند رفت و در این مسیر، اتفاقات وحشتناکی را تجربه خواهند کرد.
در ادامه شرکت Devolver Digital از طریق صفحه بازی در فروشگاه Epic، سیستم مورد نیاز این بازی را منتشر کرد که به شرح زیر است:
حداقل سیستم مورد نیاز | سیستم پیشنهادی |
سیستم عامل: Windows 7, 8, 8.1, 10 x64 | سیستم مورد نیاز: Windows 7, 8, 8.1, 10 x64 |
پردازنده: Intel Core i3-3240 (2 * 3400) or equivalent | AMD FX-4300 (4 * 3800) یا equivalent | پردازنده: Intel Core i5-6600K (4 * 3500) or equivalent | AMD Ryzen 3 2200G (4 * 3500) or equivalent |
کارت گرافیک: GeForce GT 640 (2048 MB) | Radeon HD 7750 (1024 MB) | کارت گرافیک: GeForce GTX 960 (4096 MB) | Radeon RX 570 (8192 MB) |
حافظهی رم: ۴ GB | حافظهی رم: ۸ GB |
فضای مورد نیاز: ۱۲ GB | فضای مورد نیاز: ۱۲ GB |
لینک آپارات
منبع: DSOGaming